Decking WPC – podna obloga vrhunskih performansi

wpc deking 1

Nastala sa namerom da vam pruži maksimum za prihvatljivu sumu nocva podna odbloga pod nazivom Decking WPC je zapravo verna imitacija deking palube. Zadatak iste je da vam na jednom mestu omogući da uredite sa stilom vaš trem, dvorište, terasu, prostor oko bazena ili neku drugu vrstu eksterijera, na brz, efikasan, isplativ i inovativan način.

Prednosti Decking WPC podne obloge su brojne. Pre svega treba naglasiti njen izuzetno dug vek trajanja, koji ne ide u prilog običnom drvetu. Osim toga način održavanja i čišćenja Decking WPC poda je znatno jednostavniji od svih drugih vrsta podnih obloga koje možete pronaći kako na našem tako i na svestkom tržištu.

Gotovo bez konkurencije ova podna obloga je izuzetno otporna na spoljašnje uticaje poput kiše, sunca, prašine, niskih i visokih temperatura, pred kojima sve druge gube bitku. Neverovatno ali istinito je i to da Decking WPC podovi ne podležu procesu truljenja, što znači da kada jednom postavite ovu podnu oblogu u svom okruženju, o zameni iste uopšte nećete morati da razmišljate.

Vrlo otporna na UV zračenja i mehanička oštećenja Decking WPC podna obloga će premašiti očekivanja i najzahtevnijih kupaca.

Osim upotrebe u spoljašnje svrše, odnosno u okruženju vašeg doma, Decking WPC podne obloge postaju sve češće upotrebljen materijal i u unutrašnjosti savemenih kuća i stanova. Prepoznavši kvalitete ove vrste materijala, mnogi se danas odlučuju za uređenje svojih kupatila, sauna i stepeništa istima. Svoju primenu, ova inovativna vrsta obloga našla je i pri oblaganju zidova u sve većem broju modernih domova i poslovnih prostora.

Brzina i jednostavnost ugradnje, ukoliko se radi o profesionalnom timu majstora, pozicionirali su Decking WPC podne obloge na sam vrh konkurentnih proizvoda u domenu uređenja kako enterijera tako i eksterijera. Prefinjena forma, postojan sjaj, izgled koji verno dočarava drveni pod i poprilično pristupačna cena su glavni atributi ove inovativne podne obloge.

Bilo da težite ka modernom, rustičnom, minimalističkom ili futurističkom izgledu vašeg okruženja, Decking WPC podna obloga vrhinskih performansi će se sigurno uklopiti u okruženje u kom živite ili radite. Njena jednostavnos s jedne strane i sveobuhvatnost s druge, čine je srdačnom preporukom tima Breza Enterijeri, svima vama koji znate da prepoznate i cenite kvalitet.

Pročitajte još:

>>> Kako da osvetlite Vaš decking WPC pod <<<

>>> Zašto su WPC podovi jedinstveni? <<<

>>> Šta je WPC decking pod? <<<

>>> Pogledajte sve proizvode <<<