Detalj koji se primeti – garnišne

BREZA ENTERIJERI

Nezaobilazni detalj svakog savremenog doma. Nešto bez čega je gotovo nezamislivo uređenje modernog stambenog prostora u skladu sa svetskim standardima – garnišne i zavese u skladu sa istima, odabrane sa stilom i velikom ljubavlju. Ovom prilikom ćemo govoriti o šik detalju koji se zaista primeti, o garnišnama koje imaju neverovatnu moć da jedan naizgled jednostavan prostor učine elegantnim i zaista zadivljujućim, doprinoseći vašem komforu u velikoj meri.

Prisustvo zavesa predstavlja važan dekor u jednoj prostoriji, bilo da se radi o dnevnoj, spavaćoj, radnoj, gostinjskoj ili dečijoj sobi. Zavese u stanu su zapravo simbol određenog stila i doprinose stvaranju harmonične i prijatne atmosfere u samom životnom prostoru. Kako kraj vaših prozora iste ne mogu da stoje samostalno, potrebne su im odgovarajuće garnišne koje kompletnu sliku čine skladnom i dopadljivom.

Polazeći od pre svega materijala od kog je jedna zavesa načinjena, preko oblika i boja, uz pomoć istih se možete poigrati sa atmosferom u prostoru kojim raspolažete. U naletu inspiracije zahvaljujući vašim zavesama možete stvoriti npr romantično okruženje, ili pak doprineti rustičnom ili šik stilu vašeg doma. Čipkane, vezene, karirane, svilene, plišane…izbor je gotovo neograničen. Zavese po vašem ukusu zahtevaju prisustvo garnišni koje ih savršeno nose, prate i daju im završnu notu. Vaše garnišne imaju važan zadatak a on se ogleda u pre svega nošenju zavesa, a potom i u kreiranju kompletne forme oko vaših prozora.

Zavese i garnisne

U našoj, ne tako dalekoj prošlosti zavese su bilo nešto bez čega se jedan dom smatrao praznim ili makar nepotpunim, gotovo surovim. Iste su mogle da posluže kao savršena zaštita od neželjenih pogleda spolja, zatim kao pregrada određenog segmenta u datoj prostoriji ili kao savršen zaklon svega što ne želite da bude vidljivo vašim ukućanima ili posetiocima. Dame iz visokog društva su sa velikom pažnjom i ljubavlju birale zavese za svoj dom, uživajući pri tom u izobilju, bojama, dezenima i materijalima istih. Danas iste u najvećoj meri predstavljaju odraz vaše ličnosti i stila kom težite, a uz njih svakako i odabrane garnišne.

Stilizovane garnišne, koje sa lakoćom u velikom obimu danas možete pronaći na našem tržištu ulepšaće vaš dom na potpuno neočekivan i inovativan način. Veoma kreativne garnišne inspirisane potrebom savremenih ljudi za kako praktičnim tako i nesvakidašnjim elementima koji će krasiti jedan dom, čine da okruženje u kom će biti postavljenje dobije jednu sasvim novu dimenziju. Iste su i dalje tu da uz vaše omiljene zavese sačuvaju vašu privatnost, ali i da svojim postojanjem istaknu vaš istančan ukus.

Zahvaljujući veoma zanimljivim garnišnama koje su vam na dohvat ruke, svoje okruženje možete da učinite elegantim u svega nekoliko jednostavnih koraka. Brojne garnišne u vaš dom unose dozu svežine i elemente prirode svojim izgledom, dok nasuprot njima imate široku paletu onih prilagođenih industrijskom dizajnu. Što bi se reklo – ponešto za svakog. Proizvođači su se potrudili, da više nego ikad, zadovolje potrebe najšireg auditorijuma ljudi, među kojima su se našli i ljubitelji minimalističkih izgleda enterijera. Gotovo sve što zamislite po pitanju izgleda vaših budućih garnišni možete pronaći u svom okruženju, a tim Breza Enterijeri je tu da vam srdačno izađe u susret.

Vaša mašta je jedino ograničenje koje postoji. Čak i ako u samom startu nemate konkretnu ideju po pitanju toga kakve garnišne želite, uz stručne savete koje vam naš tim može dati, biće veoma lako doneti datu odluku. Prepustite se užitku koji se ogleda u odabiru novih garnišni za vaš životni ili radni prostor.