Kristal – zauvek u modi

kristalne sijalice 2

Zaljubljenici u kristale, bilo da se radi o posuđu, lusterima ili lampama, jednostavno će ostati bez daha pred inovacijom koju smo spremni da im predstavimo. Naime, inspirisani vašom potrebom da svoje okruženje uredite u visokom stilu, svetski dizajneri su ovog puta otišli korak dalje i stvorili jedinstvene – kristalne sijalice, koje zaista plene pažnju.

Autentične kristalne sijalice prefinjenog dizajna, dovoljno su zanimljive same po sebi, da nema potrebe da budu deo nekog lustera ili lampe. Skrivanje abažurom zaista nije potrebno jer su toliko lepe da bi sve drugo narušilo njihovu lepotu. Ovi neobični predmeti zahtevaju posebna mesta u jednom modernom domu, na kojima će njihova prefinjenost na najbolji način doći do izražaja.

>>> Kristal – doza elegancije za Vaš dom! <<<

Dizajnirane tako da svojim stilom zaista prijaju oku posmatrača, kristalne sijalice oplemenjuju prostor u kom se nalaze. Njihov kreator je u najvećoj meri prilikom stvaranja ovih unikatnih sijalica bio inspirisan delikatnim zanatskim veštinama oblikovanja kristala, koje je ukombinovao sa industrijskim dizajnom. Neverovatno ali istinito, pošlo mu je za rukom da jednostavnu svakodnevnu sijalicu koju su koristimo transformiše u pravo remek delo.

Ovo predivno ornamentno osvetljenje učiniće da zaista uživate u autentičnosti prostora u kom boravite. Svaka pojedinačna sijalica je ručno kreirana , prilikom čega je korišćena tehnika sečenog stakla sa klasičnim kristalnim obriscima. Kako biste jasnije imali sliku o tome kakve su šare u pitanju, dovoljno je da se setite kristalnih čaša, koje ste sigurno imali nekad prilike da držite u svojim rukama.

Osim klasičnih plafonskih sijalica, ove inovativne kristalne sijalice vas očekuju i u zidnim varijantama, koje su kreirane od mesinga. Kreatori su se potrudili da zadovoljne potrebe kupaca za sijalicama od čistog – prozirnog stakla, kao i od takozvanog mlečnog stakla. Bilo da uređujete stambeni ili ekskluzivni poslovno-ugostiteljski prostor, kristalne sijalice su vam naša srdačna preporuka.

>>> Kristal – odraz glamura! <<<

>>> Pogledajte sve proizvode <<<