Kristalni lusteri – odraz glamura

lusteri 3

Uredili ste svoj dom ili ugostiteljski objekat sa stilom, međutim nešto ipak nedostaje? Nešto što bi celokupnom prostoru dalo novu dimenziju i unelo dozu elegancije u isti. Da, nedostaje mu adekvatno osvetljenje, odnosno luster koji će zauzeti centralno mesto, pleniti pažnju i oduzimati dah svim vašim gostima.

Ono što vam u tom slučaju treba, nije bilo kakav luster, već kristalni luster najsavremenijeg stila. Pravilno odabrani i postavljeni lusteri mogu da podare određenom prostoru predivan izgled, kao i da ukažu na dobar ukus domaćina. Kada donosimo odluku o kupovini kristalnog lustera moramo voditi računa o tome da isti ne odudara od dizajna ostatka prostora. Preterano glamurozan luster bi u svakom slučaju značio promašaj, ukoliko glamur nije tema u ostatku kuće, stana, hotela, restorana ili nekog drugog prostora.

Osim toga važno je odabrati pravu veličinu kristalnog lustera. Previše mali luster, biće neprimetan, a to sigurno ne želite, dok će preveliki praviše skratati pažnju na sebe. Idealna veličina lustera se poprilično lako izračunava. Trebaće vam dimenzije prostora u kom će biti postavljen, odnosno zbir dužine i širine, koja ako npr iznosi 5m+3m=8m, idealna veličina lustera koji vam za tu sobu treba je 80cm u prečniku.

S druge strane važno je i mesto postavke, svetlo koje nam obezbeđuje kao i materijali od kojih je sačinjen. Pažljivo odabran kristalni luster, postaje mnogo više od jednostavnog elementa za uređenje stana. Isti predstavlja šaramntni dekor vašeg prostora, i kao takav zaslužuje svu vašu pažnju. Kombinacije boja u kojima možete pronaći kristalne lustere su neverovatne. Dovoljno je malo mašte i kreativnosti da biste jednostavnom prostoru podarili izuzetan šarm, uz pomoć vašeg novog lustera.

>>> Kristal – zauvek u modi! <<<

Naša preporuka vam je da u sobama sa niskim plafonima postavite dva lustera, ukoliko se radi o plafonu većih dimenzija, i obratno, ako je soba manja a plafon viši, dovoljan će vam biti i jedan kristalni luster. Takođe trebali bi imati na umu da veliki lusteri nose i određenu težinu, s toga budite oprezni pri odabiru istih.

>>> Pogledajte sve proizvode <<<