Kristalni lusteri doza elegancije za vaš dom

Kristalni lusteri daju pravu dozu elegancije za vaš dom. Daju mu ekstravagantnost i prefinjenost.

Najlepši poslovi oko uređenja doma, ostaju za sam kraj. Kada se svi oni grubi i prljavi radovi završe i kada se dom već opremi, uvek ostanu one sitnice, ali bez kojih ne možemo.

Jedna od tih je i osvetljenje u kući. U odnosu na sređivanje zidnih i podnih obloga, ili kupovinu nameštaja, opremanje kuhinje i kupatila, lampe i lusteri, su zaista sitnice. Ali, samo sa stanovišta obima posla. U pogledu potrebe, status je gotovo isti. Nijedna kuća ne može bez osvetljenja. Ono što je takođe značajno jeste i to što često previdimo da lusteri nisu stvar koja se kupuje svake godine, niti se često menjaju.

Kristalni lusteri

Takođe, izbor lustera značajno će uticati na opšti utisak o prostoru u kojem živimo. Neretko, pogrešan izbor može da pokvari i ukupnu sliku, bez obzira na to koliko smo pažnje pridali odabiru nameštaja. Jedan ovako mali detalj, kao što je kristalni luster, može sve da pokvari ili popravi. Zato i lusteri traže našu pažnju.

Iako na prvi pogled deluje jednostavno, mnogo je stvari na koje treba obratiti pažnju. Pored gore navedenog da kristalni luster treba pažljivo uklopiti u već odabrani stil, treba voditi računa o tome i za koju prostoriju je namenjen, da li će luster biti jedini izvor osvetljenja. Da li je prostorija puna prirodnog svetla ili joj isto nedostaje. Da li je prostorija već ispunjena detaljima ili je minimalistički opremljena i svedena pa kristalni luster treba posebno da je naglasi. Mnogo je dilema koje treba rešiti pre nego što krenete u potragu za onim pravim.

Kako po svim drugim pitanjima o uređenju enterijera, tako i po ovom, mnogo je saveta koji nam pomažu kako da se opredelimo za pravi izbor i ne napravimo grešku. Jedan od takvih je i da se za dnevnu sobu i trpezariju obično biraju oni koji pružaju više svetlosti, dok sobe koje su namenjene za spavanje, obično imaju i sporedna osvetljena, popout lampi. Na tržištu i dalje vlada trend veliki kristalni lusteri, naročito kada je reč o trpezariji i dnevnoj sobi. Ovo iz razloga, što je kristalni luster davno prešao iz funkcionalnog predmeta u pravi dekorativni element, koji značajno menja izgled prostorije.

Na tržištu postoje kristalni lusteri različitih materijala i različitih oblika. Različiti oblici lustera daju i različite tipove rasvete, što je najbolje proveriti na licu mesta, u prodajnom salonu.

>>> Kristal – zauvek u modi! <<<

Oni koji tragaju za luksuznim dizajnom, svakako će se opredeliti za kristalne lustere koji u pogledu elegancije nemaju nikakvu konkurenciju.

Breza enterijeri u svom salonu nudi kupcima prelepe kristalne lustere. Kvalitet kristalnih  lustera se meri po obradi kristala, od čega zavisi koliki spektar boja će se prelamati u dodiru sa svetlosti (crvena, žuta, plava, ljubičasta..). Tu su različite veličine, modeli i odličan dizajn. Takođe, jedna od važnih karakteristika je i to da su svi kristalni lusteri sa nosačem od prohroma.

Jednostavno i sam pogled na ove kristalne lustere razoružava. Bilo da vaš dom odiše elegancijom, ili mu pak malo iste nedostaje, sa ovim lusterima ne možete da pogrešite.
>>> Pogledajte sve proizvode <<<