Osvetlite vaš WPC pod

schoerner
schoerner

Svakodnevno se susrećemo sa sve većim brojem inovacija za uređenje stambenog i poslovnog prostora, kao i eksterijera oko istih. Možda ste već do sad isprobali neka od ovih rešenja, a možda tek planirate. Dozvolite nam da vam ovom prilikom uputimo par reči o osvetljenju WPC Decking poda, koji ste možda već postavili u Vašem okruženju ili imate takvo nešto u planu.

Na koji način da efikasno osvetlite svoj WPC pod?

 

Vrlo specifična vrsta podne obloge zahteva i takvo osvetljenje. Naime, kako biste kreirali Decking iz svojih snova, i u njegovoj lepoti uživali i u večernjim satima, morate da povedete računa o osvetljenju istog. Prigodno osvetljenje je od ključne važnosti za stvaranje prijatne i opuštajuće atmosfere. Dizajneri su se ovog puta potrudili da vam ponude inovativna rešenja, ponajviše inspirisani prirodom i njenim lepotama, ali i modernom tehnologijom.

Predstavljamo vam najnoviji trend po pitanju WPC Decking osvetljenja – Mimo osvetljenje. Ova inovacija naime podrazumeva formaciju od glatkog kamenja koje se po vašoj želji može oblikovati. Vrlo je jednostavno za upotrebu, ne zahteva upotrebu žica niti kablova, lako se dopunjava, a čak ga možete staviti i u bazen, jer ima sposobnost da pluta. Priznaćete – idealno za stvaranje romantične atmosfere u okruženju vašeg doma. Uz ovo kamenje dobijate i daljinski upravljač, pa ona nešto udaljenija možete po želji prilagoditi svojim potrebama. Inovativno Mimo osvetljenje koristi vrlo efikasne LED diode, koje se ne pregrevaju i ne koriste previše energije.

Osim ovog fantastičnog kamenja na tržištu možete pronaći još i solarna osvetljenja, koja su omiljenja među većinom kupaca, zatim brojna druga LED osvetljenja, kao i specijalno dizajnirane sijalice i lampe za dvorišta. Kreiranje jedinstvene atmosfere, uz malo mašte i ovako širok spektar proizvoda za osvetljenje Deckinga ne može biti zabavnije.

Ukoliko želite da postignete jedinstven efekat i svoju terasu, dvorište ili prostor oko bazena prekriven WPC podom, zaista učinite predivnim, osvetljenje istog je važna stavka koju ne treba da zaobiđete. Svakodnevno i neprestano dolazi do usavršavanja tehnika i metoda za osvetljenje dvorišnih površina i podova koji se tu nalaze.

Ako ste odlučili da stvorite fantastičan efekat osvetljavajući vaš Decking, poslužite se trikom postavke osvetljenja na otvorenoj površini u vidu staze koja će biti predivan detalj u vašem dvorištu. Takođe možete istaći i neki od detalja ili motiva koji se nalaze na vašoj terasi, oko bazena ili u samom dvorištu, postavljajući lampe, svetiljke ili fenjere u blizini istih. Ovakav pristup u potpunosti menja sliku celog ambijenta.

Možete takođe eksperimentisati i sa sijalicama u boji, s tim da treba da imate na umu da je WPC Decking ipak specifična vrsta podne obloge koja već nosi izvesnu lepotu, pa joj previše šareno osvetljenje baš i neće naročito prijati. Opet, tu i tako, po neka crvena ili narandžasta sijalica, može da stvori neverovatnu atmoferu. Pažljiv izbor sijalica, kao i oblika lampi, lampiona, fenjera i drugih ukrasa ima moć da u potpunosti promeni utisak koji jedan prostor ostavlja.

Ukoliko volite da provodite vreme u svom dvorištu, na terasi ili u krugu bazena, naročito u letnjim večernjim satima, osvetljenje Decinga je nešto čemu treba da posvetite pažnju. Malo truda i kreativnosti, učiniće da prostor oko vaše kuće poprimi novi oblik i pretvori se u vašu malu oazu mira i komfora. Uživaćete uz prigodno osvetljenje u vašem WPC Decking podu, više nego ikad i biće vam zadovoljstvo da taj užitak podelite sa nekim.

Pročitajte još:

>>> Zašto su WPC podovi jedinstveni? <<<

>>> Decking WPC – podloga vrhunskih performansi <<<

>>> Šta je WPC decking pod? <<<

>>> Pogledajte sve proizvode <<<