WPC podovi – jedinstveni i trajni

wpc deking 2

Jedinstveni na tržištu, izuzetno dugotrajni i veoma lepog estetskog izgleda – WPC podovi, zaista zaslužuju stečenu popularnost. Fantastična kombinacija drveta i plastike, omogućava ovom proizvodu da vam podari svoj maksimum pri svim vremenskim prilikama. Potpuno bezbedan, ekološki održiv i trajan materijal savršen je za uređenje eksterijera vaše kuće, naročito ako je reč o terasama ili prostoru oko bazena.

Prednosti primene WPC podova su brojne. Naime, iako se radi o spoju dve krajnosti -drvetu i plastici – WPC – Wood Plastic Composite, pronađen je savršen balans između njih i ovom inovativnom proizvodu je podaren neverovatan izgled i čitav niz pozitivnih prednosti nad konkurentnim podovima. Matrijal koji je dobijen je zapravo kombinacija drveta iz održivih šumskih resursa sa visokokvalitetnim polimerima.

Šta treba da imate na umu ako se odlučujete za WPC podove?
– imaju potpuno prirodan drveni izgled iako su delom sačinjeni od plastike,
– vrlo su dugotrajni,
– površina istih nije klizava čak ni kada je vrlo natopljena vodom,
– ne postoji mogućnost pucanja istih pri normalnim uslovima,
– nisu podložni truljenju niti raspadanju,
– tokom godina korišćenja ostaju u svom prvobitnom stanju, dakle ne razgrađuju se,
– nemate troškove održavanja za iste,
– vrlo su otporni na vlagu, vodu i sve atmosferske uslove,
– ne podležu uticaju glodara i insekata,
– jednako su izdržljivi pri visokim i niskim temperaturama,
– izuzetno su laki za montiranje i
– po želji i potrebi je iste moguće montirati i na vertikalnim površinama.

Primetićete dakle da se u okviru jednog proizvoda našlo izuzetno mnogo pozitivnih strana, što isti čini našom srdačnom preporukom svima vama koji želite stilski i ekonomično da uredite svoje dvorište. Ukoliko pratite svetske trendove, verovatno ćete primetiti da je sve veći broj dvorišta poznatih ličnosti uređen upravo WPC podovima. Ova činjenica ne čudi iz razloga što isti izgledaju vrlo moderno, svedeno i skladno u najrazličitijim kombinacijama. Gotovo da ne postoji stil u kom ne mogu pronaći svoje mesto, niti prostor koji ne mogu oplemeniti svojim prisustvom.

Neprevaziđen kvalitet, trajna stabilnost oblika, veoma jednostavno održavanje i otpornost na vremenske nepogode, čine WPC Decking proizvodom nove generacije, koji će sigurno ispuniti vaša očekivanja. Veoma lako uz isti možete dekorisati svoje dvorište, jer elementi poput sitnog i krupnog kamenja, mermer, pločice, različite vrste drveća i cveća, kao da su sve ove godine željno iščekivali nešto poput WPC podova.

Ukoliko ste oduvek želeli da imate savršeno uređeno dvorište, uz minimalno ulaganje i održavanje, WPC podne obloge su savršeno rešenje za vas. Na vama je samo da odaberete boju i nijansu koja vam se više dopada i proces pretvaranja okruženja vaše kuće u ambijent iz vaših snova može da počne. Vaši prijatelji će sigurno biti zadivljeni ako ne i inspirisani inovativnošću za koju ste se opredelili. S toga vam Breza Enterijeri srdačno preporučuju WPC Decking podove, kao najisplativije, estetski prilagodljivo, komforno i vrlo dugotrajno rešenje za uređenje vašeg doma. Ne oklevajte jer na korak ste bliži fantastičnom izgledu dvorišta koji vam se možda do juče činio nedostižnim.

Pročitajte još:

>>> Kako da osvetlite Vaš decking WPC pod <<<

>>> Decking WPC – podloga vrhunskih performansi <<<

>>> Šta je WPC decking pod? <<<

>>> Pogledajte sve proizvode <<<