O Nama

BREZA ENTERIJERI

LAMINAT, DECKING, PARKET, ENTERIJERI, LED RASVETA...

Breza enterijeri je specijalizovani maloprodajni salon podnih obloga, kao što su: laminat, bambus parket, decking wpc pod, keramičke pločice, polirani graniti. Naš prodajni program obuhvata i sve što je potrebno za opremanje Vašeg doma, poslovnog prostora ili dvorišta – brodski pod i lamperija, PVC obloge, lexan, garnišne, kristalni lusteri, led rasveta, kupatilski nameštaj, tus kabine, bojleri, baterije, mozaici, nadstrešnice, prohromske ograde, leksan ploče, gips ploče i oplate, aluminijumske lajsne, termoizolacije, Sika i Weber.

PORODIČNA FIRMA

Osnovana kao porodična prodavnica, Breza enterijeri je jedna od prvih firmi koja je počela prodaju laminata na našem tržištu. Godine uspešnog poslovanja, najpotpunija i najpovoljnija ponuda podnih obloga i pratećeg materijala, rezultirali su time da postanemo lider za prodaju podnih obloga na tržištu Srbije. U prilog tome govori sve veći broj stalnih i zadovoljnih kupaca koji nam se rado vraćaju.


Enterijer dnevne sobe uz najjeftiniji laminar u Beogradu

BREND BREZA ENTERIJERI

Ubrzo je brend Breza enterijeri postao prepoznatljiv širom naše zemlje, a delom i u Crnoj Gori, Bosni i Makedoniji. Razvojem tržišta, salon Breza enterijeri širi svoj prodajni asortiman iz dana u dan, sa željom da odgovori na sve veće zahteve kupaca.

KONTAKT

PITAJTE NAS, PIŠITE NAM

Sretena Mladenovića Mike 52, Vidikovac 11000 Beograd

info@brezaenterijeri.com